Garn

/Garn
Garn2017-12-23T10:45:43+00:00

Leder du efter billigt strikke garn eller hækler du meget så tag et kig her og find lige præcis det du vil til markedets bedste pris.

Drops Air Garn Mix 02 Hvede Pris: 38,00

Drops Air Garn Mix 02 Hvede er en varm farve, der har fået navn efter moden hvede. Det er en farve, der er midt mellem naturhvid og lys gul, og kan dermed let bruges sammen med disse for en flot blandingseffekt. Drops Air Garn Mix 02 Hvede er en spænden Læs mere »

Drops Air Garn Mix 03 Perlegrå Pris: 38,00

Drops Air Garn Mix 03 Perlegrå er en meget lys grå. Den kan bruges af begge køn året rundt. Den mixer rigtig flot med andre lyse farver som blå, grøn, lilla og andre nuancer af grå. Drops Air Garn Mix 03 Perlegrå er en spændende garntype, der ikke er sp Læs mere »

Drops Air Garn Mix 04 Mellemgrå Pris: 38,00

Drops Air Garn Mix 04 Mellemgrå er en variant af en klassisk farve. Den består af mørke og lyse grå farver, der er blandet sammen og gør den mere levende. Den bedste blandingseffekt opnåes sammen med andre kølige farver som blå og lilla. Drops Air Garn Læs mere »

Drops Air Garn Mix 05 Brun Pris: 38,00

Er du vild med naturlige farver, bør du overveje Drops Air Garn Mix 05 Brun. Det er en varm farve, der bruges meget i efterårskollektionerne, hvor den er rigtig flot sammen med andre naturfarver som sand, beige og grå. Drops Air Garn Mix 05 Brun er en s Læs mere »

Drops Air Garn Mix 06 Sort Pris: 38,00

Drops AirGarnMix 06 Sort er en klassisk farve, der ofte dukker op i efterårs- og vinterkollektionerne. Farven kan bruges af både mænd og kvinder. Den mixer godt med andre mørke farver som blå, lilla og grå. Drops AirGarn Mix 06 Sorter en spændende g Læs mere »

Drops Air Garn Mix 07 Rubinrød Pris: 38,00

Drops Air Garn Mix 07 Rubinrød er en varm, mørk nuance af rød. De små strejf af mørkere og lysere nuancer minder om den glimtende ædelsten af samme navn. Farven vil passe rigtig flot med de varme farver, der bruges i efterårskollektionerne. Drops Air Ga Læs mere »

Drops Air Garn Mix 08 Lys Rosa Pris: 38,00

Drops Air Garn Mix 08 Lys Rosa er en lys, sart farve, der tit bruges til piger. Farven bruges tit, når der skal laves gaver til dåb eller konfirmation. Den mixer rigtig flot med andre varme farver som rød, pink, rosa og lyse naturfarver. Drops Air Garn Læs mere »

Drops Air Garn Mix 09 Marineblå Pris: 38,00

Drops Air Garn Mix 09 Marineblå er flot variant af den typiske mørke blå. Det er en farve, der typisk bliver brugt i herrekollektionerne eller til vinter. Den bedste blandingseffekt opnåes sammen med andre mørke farver som grå og sort eller med en lys far Læs mere »

Drops Air Garn Mix 10 Tåge Pris: 38,00

Drops Air Garn Mix 10 Tåge er lys blå, hvori der er blandet lidt hvid og lys grå. Det er en spændende farve, der minder om en tæt tåge om morgenen. Den bedste blandingseffekt opnåes sammen med nuancer af blå eller grå. Drops Air Garn Mix 10 Tåge er en s Læs mere »

Drops Air Garn Mix 11 Påfugl Blå Pris: 38,00

Drops Air Garn Mix 11 Påfugl Blå er en flot blanding af blå nuancer med strejf af grøn og lilla. Farven leder tankerne hen mod fuglen af samme navn. Den bedste blandingseffekt opnåes sammen med andre nuancer af blå eller grøn. Drops Air Garn Mix 11 Påfu Læs mere »

Drops Air Garn Mix 12 Mosgrøn Pris: 38,00

Drops Air Garn Mix12 Mosgrøn er en mixfarve med forskellige nuancer af grøn og lys brun, der gør at helhedsindstrykket minder om mos. Det er en meget naturlig farve, der passer perfekt sammen med andre naturfarver som sand, brun og naturhvid. Drops Air Læs mere »

Drops Air Garn Mix 13 Orange Pris: 38,00

Drops Air Garn Mix 13 Orange er en fin og kraftig nuance af orange, som er velegnet til brug i efteråret. Orange er ofte brugt i efterårskollektioner, da bladene på træerne skifter til den farve inden de falder af. Man kan med fordel kombinere Drops Air G Læs mere »

Drops Air Garn Mix 15 Lilla Tåge Pris: 38,00

Drops Air Garn Mix 15 Lilla Tåge er en fin og lys nuance af rosa med lilla nuancer indimellem, som skaber en fin farveeffekt i sig selv. Farven er lys og passer derfor godt ind i tøjkollektioner i forårs- og sommermånederne. Drops Air Garn Mix 15 Lilla Tå Læs mere »

Drops Air Garn Mix 26 Beige Pris: 38,00

Drops Air Garn Mix 26 Beige Læs mere »

Drops Air Garn Mix 27 Søgrøn Pris: 38,00

Drops Air Garn Mix 27 Søgrøn Læs mere »

Drops Air Garn Mix 28 Rød Mursten Pris: 38,00

Drops Air Garn Mix 28 Rød Mursten Læs mere »

Drops Air Garn Unicolor 01 Natur Pris: 38,00

Er du til lyse, naturlige farver er Drops AirGarn Unicolor01 Natur lige noget for dig. Farven kaldes også nogen gange for creme og kan bruges sammen med stort set alle farver. Den er specielt god sammen med andre lyse farver eller naturfarver generelt. Læs mere »

Drops Air Garn Unicolor 14 Lyng Pris: 38,00

Drops Air Garn Unicolor 14 Lyng er en mørk og fin nuance af rosa, som mest af alt ligner farven på lyng. Farven er især populær i pige- og damekollektioner året rundt. Man opnår den bedste farveeffekt ved, at kombinere Drops Air Garn Unicolor 14 Lyng med Læs mere »

Drops Air Garn Unicolor 16 Blå Pris: 38,00

Drops Air Garn Unicolor 16 Blå er en lysere variant af de blå nuancer i farvekortet. Den blå blanding har en koldere nuance end Påfugl blå, som mere har fået tilført lidt grøn for at give farvespil. Drops Air Garn Unicolor 16 Blå kan kombineres med de and Læs mere »

Drops Air Garn Unicolor 17 Jeansblå Pris: 38,00

Drops Air Garn Unicolor 17 Jeansblå er en fin nuance af blå, som minder meget om farven på et par jeans. Farven kan l kombineres med nuancer af blå, grå eller naturfarver for den bedste farveeffekt. Drops Air Garn Unicolor 17 Jeansblå har et skær af en la Læs mere »

Drops Air Garn Unicolor 18 Lys Grågrøn Pris: 38,00

Drops Air Garn Unicolor 18 Lys Grågrøn er en fin og lys nuance af grå med et beskedent grønligt skær. Den lyse nuance er velegnet til brug i de lyse måneder, hvor man med fordel kan kombinere den med andre lyse nuancer. Der opnås en fordelagtig farveeffek Læs mere »

Drops Air Garn Unicolor 19 Skovgrøn Pris: 38,00

Drops Air Garn Unicolor 19 Skovgrøn er en mørk og naturlig nuance af grøn. Farven er ofte set i efterårs- og vintermånederne i mørke farvekombinationer. Man kan med fordel kombinere Drops Air Garn Unicolor 19 Skovgrøn med nuancer af grøn og naturfarver, s Læs mere »

Drops Air Garn Unicolor 20 Rose Pris: 38,00

Drops Air Garn Unicolor 20 Rose er en behagelig nuance af rosa, som ofte er set i pige- og damekollektioner. Den fine rosa nuance er især populær i baby- og børnekollektioner hos små piger. Man opnår den bedste farveeffekt ved, at kombinere Drops Air Garn Læs mere »

Drops Air Garn Unicolor 21 Søblå Pris: 38,00

Drops Air Garn Unicolor 21 Søblå Læs mere »

Drops Air Garn Unicolor 22 Gul Pris: 38,00

Drops Air Garn Unicolor 22 Gul Læs mere »

Drops Air Garn Unicolor 23 Koralrev Pris: 38,00

Drops Air Garn Unicolor 23 Koralrev Læs mere »

Drops Air Garn Unicolor 24 Rosa Pris: 38,00

Drops Air Garn Unicolor 24 Rosa Læs mere »

Drops Air Garn Unicolor 25 Hindbær Pris: 38,00

Drops Air Garn Unicolor 25 Hindbær Læs mere »

Drops Alaska Garn Mix 03 Lysegrå Pris: 16,00

Drops Alaska GarnMix 03 Lysegrå er en mixfarve, hvilket vil sige at garnets farver er kartet sammen før garnet spindes. Denne mixfarve er en flot og neutral farve, som kan bruges sammen med mange andre farver. Farven er populær hele året rundt. Drops A Læs mere »

Drops Alaska Garn Mix 04 Grå Pris: 16,00

Drops Alaska GarnMix 04 Grå er en mixfarve, hvilket vil sige at garnets farver er kartet sammen før garnet spindes. Denne mixfarve går godt sammen med andre basis farver, såsom; hvid, lysegrå og sort. Farven egner sig til alle årstiderne, men er især pop Læs mere »

Drops Alaska Garn Mix 05 Mørkegrå Pris: 16,00

Drops Alaska GarnMix 05 Mørkegrå er en mixfarve, hvilket vil sige at garnets farver er kartet sammen før garnet spindes. Denne mixfarve ses hele året rundt, men bruges hyppigst i de koldere tider. Dertil passer den bedst med andre mørke farver. Drops A Læs mere »

Drops Alaska Garn Mix 40 Gammelrosa Pris: 16,00

Drops Alaska GarnMix 40 Gammelrosa er en mixfarve, hvilket vil sige at garnets farver er kartet sammen før garnet spindes. Denne mixfarve er en lys farve, som ofte ses til foråret og sommeren. Gammelrosa er år efter år populær hos mange piger og kvinder Læs mere »

Drops Alaska Garn Mix 49 Lysebrun Meleret Pris: 16,00

Drops Alaska GarnMix 49 Lysebrun Meleret er en mixfarve, hvilket vil sige at garnets farver er kartet sammen før garnet spindes. Denne mixfarve giver et varmt og elegant udseende med flotte nuancer. Drops Alaska GarnMix med farvekoden 49 i lysebrun me Læs mere »

Drops Alaska Garn Mix 50 Mørkebrun Meleret Pris: 16,00

Drops Alaska GarnMix 50 Mørkebrun Meleret er en mixfarve, hvilket vil sige at garnets farver er kartet sammen før garnet spindes. Denne mixfarve hører til de varme farver og ses ofte i efterårs- og vinterkollektionerne landet over. Drops Alaska GarnMi Læs mere »

Drops Alaska Garn Mix 54 Lilla Meleret Pris: 16,00

Drops Alaska GarnMix 54 Lilla Meleret er en mixfarve, hvilket vil sige at garnets farver er kartet sammen før garnet spindes. Denne mixfarve er et flot og spændende alternativ til den simple lilla. Selvom det er en af de mørkere farver ses den hele året Læs mere »

Drops Alaska Garn Mix 55 Beige Meleret Pris: 16,00

Drops Alaska GarnMix 55 Beige Meleret er en mixfarve, hvilket vil sige at garnets farver er kartet sammen før garnet spindes. Denne mixfarve ligger lige på grænsen mellem lyse og mørke farver. Derfor egner den sig godt til alle årstiderne og passer godt Læs mere »

Drops Alaska Garn Mix 62 Tåge Pris: 16,00

Drops Alaska Garn Mix 62 Tåge Læs mere »

Drops Alaska Garn Mix 63 Perlegrå Pris: 16,00

Drops Alaska Garn Mix 63 Perlegrå Læs mere »

Drops Alaska Garn Unicolor 02 Natur Pris: 16,00

Drops Alaska GarnUnicolor 02 Natur er farven der passer til alt. Den lyse og bløde hvide farve, går godt til lyse farver, såvel som mørke farver. Dertil bæres den hele året rundt af både børn og voksne af begge køn. Kort sagt - farven du aldrig kommer Læs mere »

Drops Alaska Garn Unicolor 06 Sort Pris: 16,00

Drops Alaska GarnUnicolor 06 Sort garn er en helårsfarve, som aldrig går af mode. Sort passer til både mørke og lyse farver. Dertil er det en gennemgående farve i kollektioner både til drenge og piger samt mænd og kvinder. Drops Alaska GarnUnicolor 06 Læs mere »

Drops Alaska Garn Unicolor 10 Rød Pris: 16,00

Drops Alaska GarnUnicolor 10 Rød er en meget stærk og gennemgående farve, som skaber liv til enhver garderobe. Farven mixes bedst med andre nuancer af rød, samt neutrale basisfarver. Den er især populær i pigekollektionerne hele året rundt. Drops Alask Læs mere »

Drops Alaska Garn Unicolor 11 Vinrød Pris: 16,00

Drops Alaska GarnUnicolor 11 Vinrød garn sikrer en varm glød til dine opskrifter og kreationer. Farvens popularitet er på sit højeste i juleperioden. Det perfekte mix findes sammen med andre nuancer af rød, samt andre julelige farver som mørkegrøn og hvi Læs mere »

Drops Alaska Garn Unicolor 12 Marine Pris: 16,00

Drops Alaska GarnUnicolor 12 Marine garn er den mørkeste nuance af blå du finder i Drops Alaska Unicolor sortimentet. Den passer godt med andre nuancer af blå, samt andre mørke farver. Farven er især populær i samtlige drenge- og herrekollektioner. Dro Læs mere »

Drops Alaska Garn Unicolor 15 Koboltblå Pris: 16,00

Drops Alaska GarnUnicolor 15 Koboltblå garn får dig til at tænke på det flotte og dybe hav. Den meget stærke blå farve, giver et elegant og ensfarvet udseende. Det er en helårsfarve, som hvert år er at finde i samtlige kollektioner verden over. Drops A Læs mere »

Drops Alaska Garn Unicolor 23 Brun Pris: 16,00

Drops Alaska GarnUnicolor 23 Brun er en rolig farve, som gerne ses i efterårskollektionerne. Den passer godt til både lyse og mørke farver. Det bedste mix findes med forskellige nuancer af denne brune farve samt basis farver som hvid og sort. Drops Ala Læs mere »

Drops Alaska Garn Unicolor 37 Grå/Blå Pris: 16,00

Drops Alaska GarnUnicolor 37 Grå/Blå garn passer perfekt sammen med nuancer af blå, grå eller grøn. Disse kombinationer hitter hvert eneste år - især i drenge- og herrekollektionerne. Farven er i sit rette element i efterårs- og vinterperioden, men kan Læs mere »

Drops Alaska Garn Unicolor 45 Lys Oliven Pris: 16,00

Drops Alaska GarnUnicolor 45 Lys Oliven garn giver en ekstra varm glød til dine opskrifter og egner sig specielt godt til foråret og sommerperioden, hvor alle de varme farver gerne kommer tilbage efter vinteren. Drops Alaska GarnUnicolor 45 i farven l Læs mere »

Drops Alaska Garn Unicolor 51 Oliven Meleret Pris: 16,00

Drops Alaska GarnUnicolor 51 Oliven Meleret garn er en helårsfarve, som kommer frem, i takt med de grønne blade på træerne om foråret. Dertil er den grønne farve også et hit til julens mange kreationer. Den kan mixes med et bredt udvalg af andre mørkere Læs mere »

Drops Alaska Garn Unicolor 52 Petrol Pris: 16,00

Drops Alaska GarnUnicolor 52 Petrol garn har en frisk farve, som gerne kommer når foråret og sommeren starter. Det er en farve passende til både han- og hunkøn. Det perfekte mix fås sammen med blå og grønne nuancer. Drops Alaska GarnUnicolor 52 i farv Læs mere »

Drops Alaska Garn Unicolor 53 Mørk Rosa Meleret Pris: 16,00

Drops Alaska GarnUnicolor 53 Mørk Rosa Meleret garn er et mere livligt alternativ til efterårets og vinterens mørkere farver. Farven er en mørkere og varmere nuance af den simple lilla, og passer godt med andre mørke og livlige farver. Drops Alaska Gar Læs mere »

Drops Alaska Garn Unicolor 57 Jeansblå Pris: 16,00

Drops Alaska GarnUnicolor 57 Jeansblå garn har en luftig blå farve, som især bruges i forårs- og sommerperioden. Hele året rundt er farven et hit, især hvad angår dåbskreationer til drenge. Farven Jeansblå passer bedst sammen med andre lyse farver. Dro Læs mere »

Drops Alaska Garn Unicolor 58 Sennep Pris: 16,00

Drops Alaska GarnUnicolor 58 Sennep garn er specielt i sit rette element når det kommer til efterårets kreationer. Med et flot, roligt og ensfarvet look bidrager denne sennepsfarve yderst positivt til alt fra sjaler og trøjer til huer og vanter. Drops Læs mere »

Drops Alaska Garn Unicolor 59 Citron Pris: 16,00

Drops Alaska Garn Unicolor 59 Citron Læs mere »

Drops Alaska Garn Unicolor 60 Koral Pris: 16,00

Drops Alaska Garn Unicolor 60 Koral Læs mere »

Drops Alaska Garn Unicolor 61 Hvede Pris: 16,00

Drops Alaska Garn Unicolor 61 Hvede Læs mere »

Drops Alpaca Bouclé Garn Mix 0506 Mørk Grå Pris: 25,50

Drops Alpaca Bouclé GarnMix 0506 Mørk Grå er en mixfarve. Mixfarven hører til de mørkeste nuancer af grå og egner sig derfor godt til efterår og vinter. Da det er en grå basisfarve passer den godt til både mørke og lyse farver. Farven bruges af drenge og Læs mere »

Drops Alpaca Bouclé Garn Mix 0517 Grå Pris: 25,50

Drops Alpaca Bouclé GarnMix 0517 Grå er en mixfarve, hvilket betyder at farverne er kartet sammen før garnet er spundet. Dette giver liv og variation til den simple grå farve. Det er en basisfarve, som kan bruges af begge køn i alle aldre hele året rundt Læs mere »

Drops Alpaca Bouclé Garn Mix 0602 Brun Pris: 25,50

Drops Alpaca Bouclé GarnMix 0602 Brun er en naturlig mixfarve. Farven er mest populær om efteråret og om vinteren, hvor den bruges til trøjer, huer, vanter og andet tilbehør. Den kan let mixes med andre mørke farver, men er også god med andre naturlige f Læs mere »

Drops Alpaca Bouclé Garn Mix 2020 Lys Beige Pris: 25,50

Drops Alpaca Bouclé GarnMix 2020 Lys Beige er en mixfarve, hvilket betyder at farverne er kartet sammen, før garnet spindes. Lys beige passer perfekt til andre lyse farver, især andre nuancer af beige. Den flotte mixeffekt giver liv til en simpel opskrif Læs mere »

Drops Alpaca Bouclé Garn Mix 5110 Lys Grå Pris: 25,50

Drops Alpaca Bouclé GarnMix 5110 Grå hører til de lysere farvetoner af grå og er dermed ikke tung at se på. Derimod er det en farve til hele året rundt. De bedste mix fås sammen med lyse farver til om sommeren, mens den om vinteren er flot med mørkere nu Læs mere »

Drops Alpaca Bouclé Garn Unicolor 0100 Natur Pris: 25,50

Er du til lyse og bløde farver er Drops Alpaca Bouclé GarnUnicolor 0100 Natur en farve for dig. Farven kan beskrives som en cremefarve og er dermed ikke en helt klar hvid. Den kan blandes med absolut alle farver og det er kun fantasien der sætter grænser Læs mere »

Drops Alpaca Bouclé Garn Unicolor 3125 Lys Rosa Pris: 25,50

Drops Alpaca Bouclé GarnUnicolor 3125 Lys Rosa er den absolutte pigefarve. Farven er blød, lys og behagelig. Farven bruges hele året rundt og er især populær i pige-kollektionerne. Dertil bruges farven ofte når der skal strikkes dåbsgaver. Bouclé betyd Læs mere »

Drops Alpaca Bouclé Garn Unicolor 3250 Lys Gammelrosa Pris: 25,50

Drops Alpaca Bouclé GarnUnicolor 3250 Lys Gammelrosa er en rosa nuance, som kan bruges hele året rundt. Farven er en genganger i pige- og damekollektionerne, samt i opskrifter til for eksempel tilbehør. Den passer godt sammen med andre lyse farver og and Læs mere »

Drops Alpaca Bouclé Garn Unicolor 7402 Lys Søgrøn Pris: 25,50

Efter måneder med mørke farver er Drops Alpaca Bouclé GarnUnicolor 7402 Lys Søgrøn en frisk og lys farve vi alle ser frem til. De grønne og blå farvetoner i garnet kan blandes med en bred vifte af andre lyse farver. Det bedste resultat opnås ved at bland Læs mere »

Drops Alpaca Bouclé Garn Unicolor 8903 Sort Pris: 25,50

Drops Alpaca Bouclé GarnUnicolor 8903 Sort er basisfarven farven du ikke kan undvære - uanset om det er sommer eller vinter. Den kulsorte farve går aldrig af mode og du kan aldrig vide hvornår du får brug for den. Den sorte farve kan mixes med alle and Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 2020 Lys Camel Pris: 29,00

Drops Alpaca GarnMix 2020 Lys Camel er en mixfarve, som har en varm og lys farve, der især er fremme i forårs- og sommerperioden. Dette er fordi farven passer perfekt sammen med andre lyse farver og naturfarver, såsom hvid og beige. Ønsker du tøj eller Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 2925 Orange Meleret Pris: 29,00

Drops Alpaca GarnMix 2925 Orange Meleret er en varm og flot mixfarve. Mixeffekten skaber liv og variation til den simple orange. Farven er lige så god til sommermånederne som til efterårsmånederne og kan bæres af kvinder og mænd, såvel som piger og dreng Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 3650 Rød Meleret Pris: 29,00

Drops Alpaca Mix Garn3650 Rød Meleret er en mixfarve, som får en til at tænke på varme og jul. Den varme, røde farve ses ofte på samtlige julemænd og nisser samt i huer, vanter og halstørklæder. Det er en livlig farve, som man aldrig kan blive træt af. D Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 3969 Rød/Lilla Pris: 29,00

Drops Alpaca GarnMix 3969 Rød/Lilla er en livlig mixfarve af rød og lilla kartet sammen inden garnet blev spundet. Dette giver en sjov og flot mixeffekt til kjoler, sjaler eller tilbehør strikket med denne farve. Den hører til de mørkere farver og passer Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 4434 Lilla/Violet Pris: 29,00

Drops Alpaca GarnMix 4434 Lilla/Violet er en mixfarve, hvilket betyder at farverne er kartet sammen før garnet spindes. Farven er især populær i pigekollektionerne, hvor den flotte lilla nuance giver et livligt look. Farven kan med fordel mixes med andre Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 501 Lysegrå Pris: 29,00

Drops Alpaca GarnMix 501 Lysegrå er en mixfarve, hvilket betyder at farverne er kartet sammen inden garnet er spundet. Denne grå er dejlig lys og kan dermed ofte ses til foråret og om sommeren. Da det er en nuance af grå, er den ofte også set om vinteren Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 506 Mørkegrå Pris: 29,00

Drops Alpaca GarnMix 506 Mørkegrå er en mixfarve, hvilket betyder at farverne er kartet sammen inden garnet er spundet. Dette giver liv til farven og er et flot alternativ til den simple mørkegrå farve. Farven bruges typisk om vinteren af begge køn og af Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 517 Mellem Grå Pris: 29,00

Drops Alpaca GarnMix 517 Mellemgrå er en mixfarve, som farvemæssigt ligger mellem lysegrå og mørkegrå. Farven kan mixes med et bredt antal af andre farver, men et mix med samme nuancer virker bedst. Mixeffekten giver den grå farve variation fra en almind Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 5565 Vinrød Pris: 29,00

Drops Alpaca GarnMix 5565 Vinrød er en mixfarve, som er en tone mørkere end rød. Det er en klassisk og elegant farve, som er populær i både herre- og damekollektioner. Farven er også en genganger til jul, hvor den varme, røde farve findes i mange julekre Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 607 Lys Brun Meleret Pris: 29,00

Drops Alpaca GarnMix 607 Lys Brun Meleret er en mixfarve, der hører til de mørkere naturfarver. Den bruges derfor ofte i efteråret og vinteren. Den brune nuance virker beroligende, mens mixeffekten skaber liv i garnet. Farven er populær både hos mænd og Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 618 Lys Beige Pris: 29,00

Drops Alpaca GarnMix 618 Lys Beige er en mixfarve, som ligger lige på grænsen mellem mørke og lyse naturfarver. Dette gør den til en helårsfarve, der egner sig godt til både sommer og vinter. Det perfekte mix findes med andre naturfarver i alverdens nuan Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 6360 Blå Pris: 29,00

Drops Alpaca GarnMix 6360 Blå er en mixfarve. Denne kan bruges, hvis du ønsker et sjovt og anderledes alternativ til den simple blå. Farven kan bruges hele året rundt, da den hverken ligger sig til de lyse farver eller til de helt mørke. Det er en blå, s Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 6736 Blå/Lilla Pris: 29,00

Drops Alpaca GarnMix 6736 Blå/Lilla er en smuk blanding af farverne blå og lilla. Dette giver spil til veste, sjaler, tøj og andet tilbehør strikket med denne farve. Farven kan med fordel mixes med andre nuancer af lilla eller blå, men er også god med fo Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 6834 Blå/Turkis Pris: 29,00

Drops Alpaca GarnMix 6834 Blå/Turkis er en mixfarve af blå og turkis. Dette giver en dyb og stærk farve, som skiller sig ud fra andre blå, grønne og turkise farver. Farven kan bruges hele året rundt og er populær hos begge køn i alle aldre. Det perfekte Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 7233 Gulgrøn Pris: 29,00

Drops Alpaca GarnMix 7233 Gulgrøn er en varm og spændende forårs- og sommerfarve. Farverne gul og grøn er kartet sammen inden garnet er spundet. Dette har givet en fin mixeffekt, som er et godt alternativ til den simple gule farve. Farven er også flot so Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 7238 Mørk Oliven Pris: 29,00

Mixfarven Drops Alpaca GarnMix 7238 Mørk Oliven har en mørk og varm farve. Mixeffekten giver et skær af en gul lignende farve, hvilket skaber spil og variation. Det er en forårs og sommerfarve, som både viser sig i herre- og damekollektioner hvert år. Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 7240 Petrol Pris: 29,00

Mixfarven Drops Alpaca GarnMix 7240 Petrol, minder om en mørkere og dybere turkis. Denne farve er populær både hos mænd og kvinder og kan bruges som en helårsfarve. Den skaber en god kontrast til andre farver og når det kommer til at blande den, er der m Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 7323 Aqua Grå Pris: 29,00

Drops Alpaca GarnMix 7323 Aqua Grå kan defineres som en flot grå farve med blåligt skær. Den står godt sammen med grå, blå og lilla nuancer. Farven er flot til forår og sommer med andre lyse farver, samt til tilbehør til vinterperioden. Den kan bæres af Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 7815 Grøn/Turkis Pris: 29,00

Hvis du både kan lide grøn, blå og turkis er Drops Alpaca GarnMix 7815 Grøn/Turkis farven til dig. Disse farver findes nemlig i denne ene farve. Det grønne gør farven varmere, så den egner sig godt til forår og sommer. Den er populær for alle aldre i beg Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 8120 Jeansblå Pris: 29,00

Drops Alpaca GarnMix 8120 Jeansblå er en lys og behagelig farve, som især er fremme til foråret. Den går godt i spænd med lilla, blå og grå nuancer samt andre lyse farver. Den er populær både hos piger og drenge, alt efter hvilken farve du vælger at mixe Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 9020 Lys Perlegrå Pris: 29,00

Drops Alpaca GarnMix 9020 Lys Perlegrå er en mixfarve, der er en tone lysere end lysegrå. Dette gør det til en behagelig og frisk farve, der egner sig til alle årets måneder. Det perfekte mix opnås med andre grå nuancer, men farven kan stort set passe ti Læs mere »

Drops Alpaca Garn Mix 9021 Tåge Pris: 29,00

Drops Alpaca Garn Mix 9021 Tåge er en lys nuance af grå. Farven har et skær af blå, som giver den et fint spil. Man kan med fordel brugeDrops Alpaca Garn Mix 9021 Tåge i farvekombinationer med blå- og grålige nuancer. Farven kan bruges året rundt i forsk Læs mere »

Drops Alpaca Garn Unicolor 100 Natur Pris: 27,00

Drops Alpaca GarnUnicolor 100 Natur har, som navnet lyder en dejlig, naturlig farve. Farven er en lidt blødere og mere cremet hvid, som passer perfekt sammen med andre nuancer af naturfarver. Farven kan bruges af alle, hele året rundt. Ønsker du tøj el Læs mere »

Drops Alpaca Garn Unicolor 101 Hvid Pris: 27,00

Drops Alpaca GarnUnicolor 101 Hvid er farven du ikke kan undvære. Denne hvid passer til absolut alle farver - mørke såvel som lyse. Farven går igen i en stor del af kollektionerne til herrer, kvinder og børn hele året rundt. Ønsker du tøj eller tilbe Læs mere »

Drops Alpaca Garn Unicolor 2110 Gulstøvet Pris: 27,00

Drops Alpaca GarnUnicolor 2110 Guldstøvet kan siges at være en rigtig varm og lys pigefarve. Denne farve er perfekt til for eksempel dåbsgaver. Det bedste mix findes med lyse og cremede farver samt nuancer af rosa og lyserød. Ønsker du tøj eller tilbeh Læs mere »

Drops Alpaca Garn Unicolor 2915 Orange Pris: 27,00

Drops Alpaca GarnUnicolor 2915 Orange er en behagelig, varm og flot farve som især er populær om sommeren. Farven er dertil ofte også set om efteråret, hvor den giver et friskt pust til de mørke efterårsfarver. Den perfekte blanding sker med orange, røde Læs mere »

Drops Alpaca Garn Unicolor 2916 Mørk Lime Pris: 27,00

Den stærke og friske farve som Drops Alpaca GarnUnicolor 2916 Mørk Lime har, er populær om foråret og om sommeren. Her blandes den ofte med gule og grønne nuancer samt lyse farver. Dette gør det til en farve, som kan bruges af begge køn. Ønsker du tøj Læs mere »

Drops Alpaca Garn Unicolor 2917 Turkis Pris: 27,00

Hvis du godt kan lide alle former for friske og sjove farver er Drops Alpaca GarnUnicolor 2917 Turkis et godt valg. Farven er perfekt til foråret, når dagene bliver lysere og længere. Farven er meget stærk og egner sig derfor godt til tilbehør som huer, Læs mere »

Drops Alpaca Garn Unicolor 2918 Mørk Turkis Pris: 27,00

Drops Alpaca GarnUnicolor 2918 Mørk Turkis kan få dig til at tænke på dybt og klart vand fra en ø i Stillehavet. Farven er stærk og behagelig og er perfekt til foråret og om sommeren. Den er også god som kontrastfarve til efterårets og vinterens mørke fa Læs mere »

Drops Alpaca Garn Unicolor 2919 Lys Petrol Pris: 27,00

Farven Drops Alpaca GarnUnicolor 2919 Lys Petrol kan mest af alt minde om en dybere og mørkere nuance af farven turkis. Det er en stærk og iøjefaldende farve, som ofte ses i forårs- og sommerkollektionerne. Ønsker du tøj eller tilbehør, som er let og Læs mere »

Drops Alpaca Garn Unicolor 2921 Cerise Pris: 27,00

Drops Alpaca GarnUnicolor 2921 Cerise er den ultimative pigefarve. Det er en sjov og stærk farve, som kan sprede glæde på den mørkeste dag. Udover at være smart til kjoler og lignende om sommeren, er farven flot til vintertilbehør. Ønsker du tøj eller Læs mere »

Drops Alpaca Garn Unicolor 2922 Hindbær Pris: 27,00

Drops Alpaca GarnUnicolor 2922 Hindbær er en varm og behagelig farve. Den perfekte blanding findes sammen med nuancer af lyserød, rosa og orange. Farven er en forårs- og sommerfarve, som hyppigt bruges i pige- og kvindekollektionerne. Ønsker du tøj ell Læs mere »

Drops Alpaca Garn Unicolor 2923 Sennepsgul Pris: 27,00

Hvis du søger en varm og sommeragtig farve er Drops Alpaca GarnUnicolor 2923 Sennepsgul farven du leder efter. Farven kan ikke mixes med mange andre farver, men når den mixes med gule, røde og orange nuancer er resultatet fantastisk. Ønsker du tøj elle Læs mere »

Drops Alpaca Garn Unicolor 302 Camel Pris: 27,00

Drops Alpaca GarnUnicolor 302 Camel er en varm og støvet lysebrun, som er populær blandt begge køn i alle aldre. Farven kan både bruges til foråret og sommeren eller til efteråret og om vinteren. Ønsker du at blande den med andre farver, er andre nuancer Læs mere »

Drops Alpaca Garn Unicolor 3112 Støvet Rosa Pris: 27,00

Hvis du er til lyse farver i bløde nuancer er Drops Alpaca GarnUnicolor 3112 Støvet Rosa lige noget for dig. Det lyse garn med et rosa skær er rigtig fint sammen med andre rosa, lilla og lyserøde farver. Farven er flot til tilbehør som sjaler, huer, vant Læs mere »