Børn

Børn2017-12-14T07:27:08+00:00

Gratis strikkeopskrifter til børn

Med Strikkegurus opskrifter i børnekategorien er udvalgt praktiske og smarte designs til piger og drenge mellem 2 og 12 år.  Du kan hente masser af inspiration her på siden til lækkert strikket børnetøj fra de store kendte brands.

Strikkeopskrifter til børnetøj er en kilde til kreativitet, som både du og dit barn kan have glæde af. Børnetøj skal dog leve op til mange krav og behov. Det skal være af høj kvalitet, praktisk anvendeligt og behageligt at have på kroppen. Der skal være fuld bevægelighed i barnets påklædning og materialet må ikke kradse. Barnet skal kunne lege og bevæge sig frit i tøjet

 

Katalog ID

Opskrift ID

Close
Filters
372 results out of 7299 posts
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 31
  • »

 

Netop de egenskaber er medtænkt i modellerne. De er baseret på forskellige tendenser fra moden i gode pasformer med fin komfort og bevægelighed.  Alle garnmaterialer der er benyttet i opskrifterne er af høj kvalitet – de fleste af rene naturfibre.

Børn har også blik for at klæde sig smart og synes det er sjovt med unikke detaljer på tøjet.  Derfor har Strikkeguru sammensat et moderigtigt sortiment som løbende opdateres i forhold til nye trends inden for strik til børn. Er du på udkig efter huer, vanter og halstørklæder til vintersæsonen med søde detaljer i nordisk mønster, kvaster og pomponer?  Står du og mangler du en lun poncho, en klassisk cardigan, praktiske bluser og bukser til hverdagsbrug og festlige begivenheder?  Alt dette finder du i udvalget af strikkeopskrifter til børnetøj hvor der er priser på alle niveauer. Tag et kig på siden og find frem til d i t yndlingsdesign. God fornøjelse.

Lav lækkert håndlavet strik til dine børn med opskrifter fra Strikkeguru der byder på kvalitetsstrik til ungerne, som de vil elske. Her finder du den smarteste børnemode i tidens trend og tendenser – lige til at fylde garderoben op med.

I opskrifterne er der fokus på velvære og komfort, men også på mode som dine børn bliver vilde med at klæde sig i. Prøv at strikke en sweater i en udsøgt kløefri uldkvalitet – det er fuldkommen uimodståeligt med håndlavet strik i små størrelser. Eller prøv med at par kække bukser som klæder børn i alle aldre. Vælg mellem de mange flotte farver og kulørte mønstre – her er noget for enhver pige og dreng.

Udvalget giver dig tøj til alle begivenheder; til leg, festlige lejligheder som fødselsdage og højtider, til sommer og vinter i moderigtige faconer og nuancer. Uanset årstiden finder du strik med gode overfladeegenskaber som kan modstå lidt af hvert.  En sød cardigan eller en vamset blød sweater er perfekt til vinterbrug. Kjoler til pigerne, shorts og toppe er uundværlige på de varme sommerdage.

Som sædvanlig er der opskrifter på forskellige niveauer, så der er noget for alle strikkere uanset erfaring. Så lad dig endelig ikke afskrække, hvis det er første gang du læser en opskrift.  Opskrifterne indeholder alle vigtige informationer og leder dig gennem hele strikkeprocessen trin for trin på instruktiv vis. Fagudtryk, specielle symboler og forkortelser kan virke afskrækkende i starten, men det er til at lære. Start f.eks. med et mindre projekt til at begynde med. Det er hurtigt færdigt og du får glæden hurtigt ved dit strik.

Gør det til en oplevelse for barnet, sæt jer sammen og vælg ud bland yndlingsfarverne og de mange sjove motiver. Det kan være sjovt at give den gas med en masse kulører, men mere afdæmpede farver er også en mulighed. Pastelfarver er altid et hit og har en frisk og let virkning. Find inspiration i dine omgivelser til dit kreative strikkeprojekt. Du finder farver overalt som du kan få gode ideer fra – i boligen, haven, naturen

med en gåtur i skoven eller ved stranden. Herfra kan du vælge farver som klæder dit barn og som det kan li`.

God fornøjelse med dit næste projekt med en gratis opskrift fra Strikkeguru !