Baby

Baby2018-11-08T09:09:14+00:00

Gratis Strikkeopskrifter til Baby

Gratis Strikkeopskrifter til Baby. At strikke til en baby er en helt speciel følelse. Med Strikkegurus gratis opskriftsamling er det bare endnu nemmere at vælge model, farver og garn. Her på siden er samlet en række af de mest populære opskrifter til babyer- lige til at starte på.

I opskriftssortimentet til babystrik finder du det bedste til din baby blandt de sødeste farver og blødeste materialer, så den mindste kan være fint klædt på, veltilpas og glad. Modellerne rammer bredt, så forny din garderobe til babyen. Er der noget mere skønt end en baby, som man kan forkæle med et strikkeprojekt, der er udført med kærlighed og tankerne på den lille. Måske er den på vej og ikke engang kommet endnu – det er ingen hindring for at begynde på det væld af muligheder for tøj til din baby i praktisk og moderne strik.

 

Katalog ID

Opskrift ID

Close
Filters
479 results out of 7299 posts
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 40
  • »

 

Vælg mellem de mange søde og fine designs af bukser, bluser, kjoler, veste, huer, vanter, strømper og sutsko for at nævne nogle af de projekter du kan få inspiration til hos Strikkeguru. Alle modeller er i opskrifter med dejlige farver, flotte mønstre og tilsat sjove og personlige detaljer. Tøjet er samtidig meget praktisk og der er tænkt på at der skal være bevægelighed, det skal være behageligt at have på uden at kradse på huden og nemt at maskinvaske.

Du finder lækre garnkvaliteter på alle prisniveauer, så du  kan vælge bredt fra sortimentet, da små børn jo vokser hurtigt og skal have skiftet størrelsen på babytøjet. Derfor behøver det ikke at være dyrt at forny babygarderoben, når du køber garn. Babydesigns er ofte superhurtige at strikke færdige og derfor udvider Strikkeguru løbende med flere modeller, så du kommer ikke til at mangle inspiration til fremtidige projekter. Samtidig opdateres udvalget så det følger de nyeste trends og tendenser i moden. Hvis du vil strikke en dåbskjole til babyen, så finder du opskriften i databasen, ligesom du finder et stort udvalg af lækre tæpper til at svøbe den lille i.

KREATIV STRIK GRATIS OPSKRIFTER

Blandt det store udvalg af opskrifter til guldklumpen finder du designs for strikkere på alle niveauer. Om du er nybegynder, mere øvet eller meget erfaren strikker, kan du finde lige netop den model som passer til dig.  Opskriftsamlingen opdateres løbende og udvides hele tiden med nye inspirerende opskrifter. Du får således fornyet inspiration men Strikkeguru, hvis du mangler ideer til din strikning.

Det brede udvalg af opskrifter har priser til forskellige budgetter og der er udvalgt et fint sortiment i de sædvanlige lækre garnkvaliteter. Du kan altid finde noget der passer til din stil og som du har lyst til at strikke. Så find kreativiteten frem og glæden ved at strikke – det bliver ikke nemmere med denne gratis opskriftsamling, hvor du i ro og mag kan fordybe dig i de flotte modeller til babyen, instruktive opskrifter og udsøgte garner.

Kjoler er noget at det yndigste, du kan give din baby på og de findes i mange fine og pigede modeller, hvor du kan tilsætte søde detaljer, som er lige er prikken over iet og giver et personligt twist til din stil. Vælg blandt de mange dejlige farver, hvor du kan boltre dig i fine pastelfarver som er perfekte til lillepigen, hvidt til det sommerlige strik og f.eks. rødt til julehøjtiden.

STRIKKET BABYKJOLE GRATIS STRIKKEOPSKRIFT

Med en strikket kjole har du en fin påklædning til enhver lejlighed – om det skal være hverdagsagtigt eller til festlige lejligheder findes opskrifterne hos Strikkeguru. Produktsortimentet rammer bredt og du har rig mulighed for at finde en kjole til en varm sommerdag eller til alle højtiderne. Det er bare at vælge løs blandt de flotte designs i flotte mønstre, farver og lækre materialer. Du finder også kjoler til vintersæsonen med lange ærmer der kan bruges, når vejret viser sig fra sin kolde side.

I opskriftsamlingen får du en verden af yndige kjoler i forskellige fine designs, hvor der er tænkt på mange flotte detaljer. Du kan få modeller med broderede blomster, bærestykke i retstrik pyntet med smukke abstrakte blomstermønstre med lukning med perlemorsknapper og satinbånd i livet. Brug gerne et bånd som du måske har gemt fra en særlig lejlighed.

Til kjolerne finder du også opskrifter på søde accessories som huer, sløjfer til at sætte i håret og bukser til at have inde under kjolen.

STRIK TIL BABY – GRATIS STRIKKEOPSKRIFTER

Er du på udkig efter strikkede bukser til din baby, er Strikkeguru leveringsdygtige med et stort opskriftsudvalg – så find inspirationen i udvalget til dit næste projekt.

Med de flotte og søde mønstre som indgår i modellerne kan du tilføre personlighed til din strik og opnå et resultat, som både ser rigtig fint ud og som er rart for babyen at have på. Tøj til de mindste skal være behageligt med god bevægelsesfrihed så det ikke strammer og hvad angår garnmaterialerne er det vigtigt, at det er bløde og lækre garner som ikke generer huden. Derfor er der valgt ud blandt kvalitetsgarn med netop disse egenskaber, så din baby kan være fint klædt på og samtidig føle sig godt tilpas. Der er tænkt på et praktisk design, så bukserne er nemme at give på og tage af, hvilket er en fordel hvis du har brug for at skifte dem ud i løbet af dagen.

Babybukser er super anvendelige og kan bruges til alle lejligheder og du kan strikke i designs som har lange ben, hvilket er dejlig lunende. Kombiner et par bukser med en bluse eller trøje og du har et komplet sæt tøj lige ved hånden. Du kan pifte et par ensfarvede bukser op med en trøje med print eller et sødt motiv på blusen. Ved mere farverige og mønstrede valg af bukser ser det pænt ud at sætte tøj til som er mere neutralt i udtrykket. Med de mange forskellige modeller har du mulighed for at skabe variation i påklædningen og et dejligt farvevalg er generelt for alle opskrifterne. Din baby kan få lige netop den farve som klæder barnet bedst.

STRIKKET BARNEVOGNSTÆPPE – GRATIS OPSKRIFT

Har du fået lyst til at strikke andet end babytøj, vil du får stor glæde af et dejligt lunende tæppe til babyen. Der er ikke noget skønnere strikkeprojekt end et yndigt babytæppe som kan bruges til at forkæle den lille ny med. Samtidig er det en perfekt gaveide til forældrene som barselsgave eller måske bare et dejligt projekt til dig selv. Et babytæppe er super anvendeligt til mange formål og i starten kan det bruges som svøb til barnet, til at sove med eller til at lege på når barnet ligger på gulvet. Babyen kan putte i tæppet hvilket giver tryghed og en god start på tilværelsen.

Udvalget består af de lækreste garnmaterialer i naturfibre i sortimentet i blandt andet bomuld, bambus og uldvarianter. Med et babytæppe i bomuld får du et materiale som er nemt at vaske og med uld kan de gode varmeegenskaber udnyttes, så kulden kan holdes ude. Et babytæppe i lækre uldkvaliteter er med til at holde babyen varm og dermed undgå at det får en forkølelse og bliver syg. Tæppet kan bruges som ekstra lag oven på dynen i barnevognen, så I kan komme ud på en gåtur eller hvis barnet skal sove ude i den friske luft.

Uanset om du fortrækker at strikke et babytæppe i bomuld eller uld med en let strikketeknik, eller du er til mere avancerede mønstre, er Strikkeguru leveringsdygtig med et hav af designs alt efter smag og behag. Prøv at blande de kreative teknikker og broder babyens navn på tæppet- mere dedikeret bliver det ikke.