Voksen

Voksen2018-11-08T09:09:14+00:00

Gratis Strikkeopskrifter til damer

Har du fået lyst til at se nærmere på Strikkegurus udvalg af gratis strikkeopskrifter til damer, så prøv med de flotte modeller og designs til damer. Kig på forslagene, lad dig inspirere og vælg lige netop det du vil strikke. Med de kreative opskrifter, får du ideer til moderigtig strik som findes i mange størrelser.  De lækre designs passer til alle årstiderne, så det er bare at begynde på dit næste kreative strikkeprojekt.

I Strikkegurus enorme database over gratis strikkeopskrifter til damer er et væld af inspiration til at strikke sweatre, bluser, toppe, kjoler, tunikaer, ponchoer, sjaler og meget mere. Der er desuden opskrifter på uundværlige accessories. Tørklæder, huer og vanter er en del af det tilbehør som pifter din påklædning op og fuldender den. Du finder det hele her på siden.

Opdater din garderobe og fyld den med strik i bløde lækre naturmaterialer. Damestrik er utrolig feminint og giver personlighed til din basisbeklædning. I de luksuriøse garnkvaliteter som silke, hør, kashmir og mohair får du flotte resultater til strik som skal være lidt let og luftigt. Til sweatre anbefales lune uldkvaliteter som findes i mange varianter. Opskriftssamlingen til damer giver dig anvisninger på modeller i en bred vifte af garntyper. Der er ideer til både små og store projekter, til strikkere med meget eller lidt erfaring og i alle prisklasser.

 

Katalog ID

Opskrift ID

Close
Filters
5094 results out of 7299 posts
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 425
  • »

 

Sarah Lund – Stjerne Sweaters – Forbrydelsen

Har du fået lyst til at gå i gang med damestrik, så er Sara Lund- sweateren fra TV- serien ”Forbrydelsen” gået hen og blevet ikonisk strik. Sweateren har et fint stjernemønster i kontrastfarve til basisfarven. Selv flere år efter serien rullede over skærmen og lagde Danmarks gader øde er sweateren et hit, Og hvem husker ikke den hårdkogte Sara Lund iklædt en dejlig vamset trøje, som hun bar i de fleste af afsnittene.

Nu har du selv mulighed for at strikke den berømte trøje. Kig i den gratis opskriftssamling til damer og få inspirationen.

Blandt opskrifterne har du mulighed for også at prøve de flotte originale islandske sweatre som er perfekte til efterår og vintersæsonen. Den islandske sweater er en klassiker med de smukke mønstre som er del af en lang nordisk tradition. Mønstrene er meget poetiske og minder om iskrystaller og snefnug. Det er perfekt strik til vintersæsonen med lave temperaturer, frost og sne strikket i lun blød uld. Til kølige temperaturer er en poncho også en praktisk beklædning, du kan have stor glæde af og anvende til mange formål.

Poncho – Gratis strikkeopskrifter til damer

Ponchoen som populær beklædning har en lang historie og tradition bag sig og kommer oprindeligt fra Syd – og mellemamerika. Her er den en del af den traditionelle klædedragt og har en historie som går flere tusind år tilbage i tiden. I den gratis opskriftsamling er den oprindelige poncho fortolket og lanceres i et spændende udvalg af modeller som kan bruges på alle årstider og både inde og ude. En strikket poncho er vidunderlig at tage på, når efteråret kommer og er et godt supplement under en jakke. Den kan selvfølgelig også bruges på en kølig sommeraften.

Et sjal er det perfekte tilbehør til din påklædning enten det er efterår, vinter eller forår. Det er oplagt at bruge et dejligt varmt, stort og lækkert sjal i uld, når det er koldt. Et sjal er næsten helt uundværligt når kulden sætter ind. Du kan også bruge sjalet til at fuldende din stil og give dit outfit et feminint touch med et sjal i et let garn. Det er anvendeligt over en kjole og giver kant og er en fin feminin detalje.

Det helt rigtige sjal fuldender din påklædning og kan bruges som effekt til at skabe forskellige looks og til at blande kontraster med. Så kig på de lækre designs af sjaler og vælg om det skal være afslappet, casual og hyggeligt i stilen- chikt, let og feminint eller varmt og lunende i en lækker uldkvalitet.  Du kan altid finde et sjal i en stil der passer til dig i opskriftssamlingen og som du måske lige mangler for at supplere op i klædeskabet.

Strik forskellige stilarter og lær noget nyt

Eller Forkæl dig selv med en strikket top fra det lækre udvalg af toppe i forskellige stilarter. Toppe er super feminine og nærmest uundværlige i garderoben. Du kan bruge den til en festlig lejlighed eller sætte den sammen med en cardigan og opnå en fin og afslappet hverdagsstil.  Eller mixe på en helt 3. måde til et par shorts eller en nederdel. Tag et kig på opskrifterne på toppe i forskellige designs der er varierer i farver, mønstre, pasform og pris. Festtoppe, hverdagstoppe, toppe til de varme sommerdage o g de lidt mere kølige i moderigtige farver.

Skal dit næste projekt være en strikket kjole? Du bestemmer om den skal være let og sommerlig, lun og hyggelig til vinter, kort eller lang, ensfarvet eller med flotte grafiske mønstre? Der er tænkt på mange forskellige stilarter og opskriftssamlingen indeholder opskrifter på sommerlige design, det mere bohemeprægede og helt ultrafeminine. Du finder også herlig kjolestrik til efterår og vinter i kraftige garnkvaliteter

Sæt også dit eget endelige præg ved at eksperimentere med flot tilbehør – f.eks. et sjal eller smykker.

Der er ligeledes bluser til næsten enhver anledning – til fest og hverdag i både små og store størrelser, som giver dig mange valgmuligheder med det varierede sortiment. De mange flotte blusedesigns spænder lige fra det elegante og eksklusive til mere hverdagsagtige og afslappede modeller.

Strikkede bluser og meget mere – Find opskrifterne her eller køb færdige kits

Bluser kan man ikke få for mange af og med strikkekits får du opskrifter til kølig behagelig sommerstrik og til vejr der kræver lidt mere lun påklædning. Bluserne er smukke i sig selv men kan selvfølgelig også kombineres med et tørklæde eller du kan have en skjorte under.

Tørklæder kan du også selv strikke og de er en del af alle de dejlige accessories som også er med i databasen. Leder du efter vanter og huer finder du det også her.

Har du fået lyst til at gå i gang med at strikkeprojekt så dyk ned i opskriftsamlingen. Den er et overflødighedshorn af muligheder. Dertil kommer at garnmaterialerne er de lækreste naturmaterialer blandt silke, hør, uld, bomuld, bambus, mohair, kashmir og blandingsgarner der alle er velegnede til de forskellige formål. Glæd dig til dit næste kreative strikkeprojekt. God fornøjelse.

Gratis Strikkeopskrifter til mænd

Strik til mænd er blevet super trendy og databasen kan tilbyde dig et varieret sortiment af opdaterede designs til herrebeklædning. Du finder alt fra bluser, cardigans, halstørklæder, huer, vanter til smarte strømper. Der er noget for enhver smag – også din. Prisen varierer i alle niveauer afhængig af hvilken type garn, du ønsker at strikke i. Kendetegnende for alt garn u a n s e t prisklasse er, at det er kvalitetsprodukter fra de kendte brands. Men der skal være noget for alle og til store og mindre strikkeprojekter. Prøv f.eks. med et halstørklæde – mere enkelt bliver det ikke.

Der er strik som passer til a l l e årstiderne – fra lækker blød alpaka over merinould til økologiske bambus – og bomuldsgarner som er hotte og meget oppe i tiden.

Om det skal være luksuriøst eller mere hverdagsagtigt-  klassisk, elegant eller afslappet, sjovt og farverigt, vil du kunne finde din personlige stil i herrestrik med den gratis opskriftssamling. Strik skal selvfølgelig ikke udgøre det meste af garderoben men kan være et supplement til dit udvalg af herretøj. Du kan matche de forskellige lækre designs til din egen foretrukne stil. Er du til et ukonventionelt hipsterlook, boheme, eller måske helt enkel og tidløs?

Chek din garderobe ud og se om det er tiltrængt med en fornyelse og tiden til at supplere den op med lækker moderigtig herrestrik. Idet opskrifterne har en rigtig stor bredde rammer udvalget trends og tendenser i moden, som du sagtens kan style med dine egne accessories. Bælter, ure og slips er perfekte at sammensætte til vores designs.  Og lækre sko og støvler fuldender looket.

Strikkeguru har gjort det nemt for dig at være kreativ. Find en opskrift som du kan lide og strik derudad.

Strik halstørklæder og huer til mænd

Når vinden blæser, temperaturerne går ned og der måske også falder sne, skal klædeskabet fyldes op med varme accessories. Det er ikke til at komme uden om, at det på den kølige årstid er uundværligt, at have et udvalg af halstørklæder, huer og vanter.

Strikkeguru har som sine fortrukne accessories netop halstørklæder, huer og vanter som selvfølgelig også findes til mænd i det alsidige udvalg af gratis strikkeopskrifter. Der er også noget for dig, da Strikkeguru sætter en ære i at have et så varieret sortiment som overhovedet muligt. Tilbehøret er udvalgt så det passer til mange forskellige stilarter – du kan vælge ud blandt opskrifterne afhængigt af hvilken type og stil du gerne vil ramme. Med det helt rigtige tilbehør understreges personligheden og påklædningen bliver piftet op og fuldendt.

Med et halstørklæde gør du din påklædning fuldendt og det giver et særligt løft til basisbeklædningen. Du kan variere med et hav af farver og dresse dig op og ned, som du har lyst til afhængig af lejligheden. En sweater får et helt andet udtryk hvis der tilsættes et halstørklæde. Det giver samtidig varme i den kolde tid.

Strikkeguru anbefaler afdæmpede og ensfarvede halstørklæder til mere mønstrede og spraglede jakker. Til en klassisk frakke er det flot med f.eks. rødt som har en kraftig signalværdi- eller endda noget endnu mere farverigt. Eksperimenter med farver og sæt gerne kulør på vinteren.

Strikkegurus store udvalg af vanter i herrestrik finder du i forskellige lækre typer af kvalitetsgarn i mange designs fra hele farveskalaen.  Er du til mønsterstrik, ensfarvet, striber eller skal der flere farver på designet finder du det her. Pas godt på dine hænder i kulden med et par flotte vanter – de er et must have om vinteren.

Til halstørklæder og vanter hører selvfølgelig en lækker varm hue, så du kan være super velklædt og klar til det ustadige danske klima. Opskriftssamlingen byder på strik i smart og moderigtigt design til mænd i behagelige materialer som ikke virker kradsende og irriterer huden. Det garn som er udvalgt er blødt og lækkert at have på og har egenskaber der gør det velegnet til fritid og udendørsbrug.

Få ideer og inspiration til vintergarderoben med vores dejlige opskrifter og bliv klar til kulden.

Det er blevet historie med den brune pull- over, som var det item man forstod ved herrestrik førhen. Herrestrik er i dag imponerende unikt design af høj kvalitet til dig der elsker lækkert strik med et moderigtigt præg. Strik giver et casual udtryk og kan bæres ud over en skjorte. Herrestrik er er perfekt til efterår- og vintersæsonen og giver god isolering mod kulden. Det er simpelthen uundværligt i en opdateret mandegarderobe.

Striktrøjer er meste anvendelige i efteråret og vinteren, når vinden suser og kulden råder. Men er du ude og nyde sommeren på en kølig aften i shorts og en t- shirt er det perfekt med let strik, så du kan holde varmen.

En strikket trøje kan give helt forskellige udtryk. Strik i tyk uld i oversize og tilsat et par jeans sammen med et par fede støvler – det signalerer stil men er samtidig afslappet. Er du til det mere klassiske look er det tynd kashmirstrik udover en pæn skjorte med et par sko. Stilen rammer noget stilfuldt og elegant som kan bruges til mange lejligheder, begivenheder og arrangementer. Pointen er at det handler om at turde eksperimentere på kryds og tværs og sammensætte de rigtige modeller med dit basistøj, så det passer til den situation du er i.