Strikning ved tandlægen – kan modvirke tandstræk

Hjem/Uncategorized @da/Strikning ved tandlægen – kan modvirke tandstræk

Strikning ved tandlægen – kan modvirke tandstræk

Lider ud af tandlægeskræk, og drømmer du om at få det perfekte smil? Her kan du få nogle gode råd til, hvordan du selv kan mindske din tandlægeskræk ved at distrahere dig selv, og hvilke tandlæger, der er gode til folk med tandlægeskræk.

Strik mens du er til tandlægen

Hvis du lider af tandlægeskræk, så kan det være svært bare at ringe til tandlægen og bestille en tid. Der er dog nogle forskellige ting, du kan gøre, for at mindske din frygt, og for at distrahere dig selv en smule. Du kan tage noget med, som beroliger dig i venteværelset. Det kan være dit strikketøj, som kan få dit til at slappe af og falde lidt til ro, når du sidder og venter.

 

Derudover er det ofte lyden ved tandlægen, der kan være ubehagelig. Derfor kan du spørge din tandlænge, om det er okay, at du tager nogle høretelefoner med, så du kan høre musik imens. Det vil give dig mulighed for at slappe af på en helt anden måde, mens du ligger i stolen.

Find en liste over de bedste tandlæger

Har du længe gået og drømt om at få det perfekte smil? Det er blevet muligt for voksne at få rettet deres tænder, så de kan få det smil, de drømmer om. Det er muligt for dig at få rettet dine tænder, som du er ked af, og få et nyt og smukt smil på kort tid, helt uden at folk kan se, at du er i gang med at få rettet tænder. Hvis du er tandlægeskræk, så kan det virke skræmmende at gå til tandlæge, selvom det er dit eget valg. Her finder du en oversigt over tandlæger, der har speciale i tandretning, og som er gode til folk med tandlægeskræk:

 

  • Tandlægerne på Frederiksberg har stor erfaring med tandretning med usynlig bøle, men også med folk, der lider af tandlægeskræk. Derfor har de gjort en dyd ud af at gøre oplevelsen behagelig for dig. De forstår, hvordan du har det, og vil gerne guide dig igennem og give dig den bedst mulige oplevelse.
  • Tandlægerne på Østerbro har medvirket i programmer på DR, hvor de hjælper folk med tandlægeskræk, udover deres ekspertise i tandretning. De gør det muligt for dig at læse andre folks erfaringer, der også lider af tandlægeskræk, så du kan se, hvad de syntes om deres besøg.
  • dk giver dig et overblik over, hvor du kan få lavet din tandregulering, og samtidig få hjælp til din tandlægeskræk.

Underhold dig selv mens du venter på tandlægen

At sidde og vente hos tandlægen er ofte ikke en positiv oplevelse, hvis du er tandlægeskræk. Det kan gøre dig nervøs, så det er en god idé at have noget, der kan underholde dig i venteværelset.

 

Det er godt at have noget med, der kan få dig til at slappe af, såsom dit strikketøj. På den måde kan du roligt sidde og strikke, men du venter. Det kan få din nervøsitet til at falde, og få dine tanker over på noget andet, hvis kun er godt.

2019-04-03T06:43:50+00:00