Strikke på mode igen

Hjem/Uncategorized/Strikke på mode igen

Strikke på mode igen

Nutildags er det blevet på mode igen at strikke. I gamle dage var det en fattigmands-sport og siden er hobbyen gået lidt i sig selv. Men nu er det blevet helt vildt populært at strikke igen. Man ser strikke-caféer dukke op på Østerbro og i Frederiksberg.

Unge der strikker

Man ser at mange unge, især piger, køber garn og strikker trøje, toppe og huer til dem selv. Nogen vælger sågar at lave en forretning ud af det. Det gør de ved at sælge deres varer over et online marketplace eller via sociale medier. En hobby kan altså blive et deltidsjob ved siden af studierne, hvis man altså er god til det. Arbejdstiden og ressourcerne skal stadig give mening med ens fortjeneste. Er man unge og har øje for design, kan det altså være en idé at købe sig en omgang garn og så ellers påbegynde produktionen.

Strikkecaféer

I København er man begyndt at se flere strikke-caféer dukke op. Deres formål er at skabe hygge, vha. en omgang garn og noget kaffe eller te. Og danskerne strømmer til disse steder. Dette markerer også at strikke-hobbyen er kommet tilbage for at blive. Dog er det også muligt at det blot at trendbaseret og det hele bare er varm luft. Men alt andet peger på at hobbyen er stedfast.

Større arrangementer

Med den stigende interesse for hobbyen er der blevet oprettet flere arrangementer til gavn for strikke-fanatikere. Man ser events som store garn-markeder, hvor man kan købe ind til personligt brug eller professionelle ærinder. Disse events afholdes ofte i større sale eller haller – nogle vælger sågar at hyre et eventbureau og derigennem anskaffer de sig et konferencecenter til herlighederne. Der er ofte mange mennesker der vælger at deltage. Desuden er det ofte sponsoreret af relevante virksomheder, hvilket gør det gratis at deltage. 

2022-06-22T09:13:50+00:00

Share This Story, Choose Your Platform!