Match dine negle til din strikkede sweater

De seneste par år er det blevet endnu mere populært at strikke, og det gælder alle aldre. Samtidig er det også blevet in at have de smukkeste negle. Hvorfor ikke kombinere de to ting? Hvis du allerede har styr på strikken, finder du her nogle tips til at få de flotteste negle, som du for eksempel kan matche med dit sidste strikkeprojekt. Hos eksempelvis www.nrkosmetik.dk finder man de perfekte produkter til negleeventyret.

Få dine negle til at holde i ugevis med gel polish

Kender du det, når man lige har lagt et lag klassisk neglelak, og så går det ikke mere end et døgns tid, før det begynder at krakelere? Sådan behøver det ikke at være. Der findes en type neglelak kendt som gel polish, som man hærder i bestemt lys. Denne type gel kan blive på i helt op til 4 uger, og det er meget hårdført over for slid. Hvem drømmer ikke om det? Hvis man har et job, hvor man er lidt hård over for sine hænder og negle, er dette den perfekte lak. Når du bliver træt af farven, kan det nemt fjernes med acetone eller noget, der hedder remover.

Slut med neglebidere

Mange har forgæves forsøgt at bruge god negl, hvis man er en af dem, der bider. Det er begyndt at blive populært at sørge for, at neglene er så flotte, at man ikke nænner at røre dem med tænderne. Gel polish kan fås i alle farver og med eller uden glimmer. Når neglene skinner, er der ikke noget ved at bide i dem og ødelægge det smukke look. Hvis man ikke lige kan overskue at gå til negledame en gang om måneden, er det dejlig nemt selv at komme i gang med projektet. Alt, hvad du behøver, kan købes på nettet.

Elsk dine hænder igen -især når du strikker

Kvinder er tit usikre på dele af deres krop. Og faktisk er der mange, der er usikre på deres hænder og fingre. Hvis du holder af at strikke, bliver der kigget på ens fingre i tusindvis af timer, og her er kan det anbefales, at man kan lide hvad man ser. Frygt ej, hvis du har meget korte negle. Med denne smarte teknik kan man nemlig også forlænge neglen, og det går ikke udover din naturnegl. Med en forlængelse vil dine hænder få nyt liv, og det vil være en fryd for øjet, hver gang man skal sidde og strikke.

Match dine negle med din stil

Der er ikke noget der kan fuldende et look som et sæt negle, der passer i farverne. Er du en farverig person, kan du med fordel vælge flere forskellige farver på neglene, eller blot have en farve der stikker ud på en enkelt fingernegl.

Føler du dig klar til at prøve noget nyt? Glæd dig selv med gel polish. Om det er hos negledamen, eller du selv kaster dig ud i det, vil du ikke fortryde.

2021-06-02T12:59:00+00:00

Share This Story, Choose Your Platform!