Invitér strikkeklubben ud på en fantastisk aften

Hjem/Uncategorized/Invitér strikkeklubben ud på en fantastisk aften

Invitér strikkeklubben ud på en fantastisk aften

Hvis du er glad for at strikke, er du muligvis også medlem af en strikkeklub. Der er nemlig flere mennesker, der elsker at mødes med andre strikkeentusiaster. Her kan du strikke sammen med andre, mens I deler jeres opskrifter og entusiasme.

Hvis du er medlem af en strikkeklub, kan det også nogle gange være forfriskende at mødes under andre omstændigheder. Hvis I gerne vil prøve noget radikalt anderledes, kan I derfor aftale at mødes til et Wallmans show. Det vil uden tvivl blive en uforglemmelig aften.

Dinner party i historiske bygninger

Wallmans holder til i den historiske Cirkusbygning i København. Derfor begynder den fortryllende aften allerede, når I træder over dørtrinnet. Igennem mange år har bygningen dannet rammerne for utallige shows. Det inkluderer alt fra forskellige cirkussers optræden til dinnerpartyet i dag.

Cirkusbygningen er kendt for sin helt særlige arkitektur, som er en stor oplevelse i sig selv. Derfor vil du og dine medgæster kunne mærke magien lige fra starten af aften.

En overdådig menu

Wallmans shows er et såkaldt dinner party. Derfor kan du naturligvis også forvente, at der bliver serveret en lækker menu under showet. Mere konkret vil du få serveret en både lækker og velsmagende 4-retters middag.

Middagen vil være tilberedt af Wallmans dygtige og engagerede kokke. Derfor kan du være helt sikker på, at madoplevelsen er helt i top. Du har selv mulighed for at vælge blandt flere forskellige menuer. Derfor kan du også roligt invitere alle strikkeklubbens medlemmer med. I kan nemlig få alt fra veganske menuer til menuer med kød eller fisk.

Underholdning i verdensklasse

Det der virkeligt adskiller Wallmans fra konkurrenterne, er deres spektakulære show. Wallmans show involverer nemlig alt fra dans og sang til akrobatik og komik. Derfor kan du også være sikker på, at både du og de øvrige medlemmer af strikkeklubben bliver underholdt fra start til slut.

Rammerne for showet skifter fra sæson til sæson. Hvis du derfor allerede har besøgt Wallmans fantastiske dinner party før, kan du roligt tage af sted igen. Showet har nemlig et nyt tema hver sæson.

Hvis du skal fejre en særlig person

Måske er der en særlig anledning til, at du gerne vil invitere strikkeklubben ud. I så fald kan I også vælge at fejre det med Wallmans. De nævner nemlig de særlige fejringer blandt publikum i deres show. Du skal blot tage kontakt til arrangørerne, hvis du også gerne vil have nævnt en person.

2022-06-15T05:50:00+00:00

Share This Story, Choose Your Platform!