Frokost med pigerne

Hjem/Extra/Frokost med pigerne

Frokost med pigerne

De gode gamle dage. Nu skal I endelig samles igen. Der er arrangeret en dag med fest og farver og hygge så langt øjet rækker. I skal mødes og spise frokost nede på stranden i det fantastiske vejr til at starte med, men hvad skal man tage med af mad? Der er mange muligheder men det skal være håndterligt og nemt. Følg med i denne artikel og få et par gode råd til frokost man kan tage med på farten.

Tapas

Eftersom i er omkring 20 mennesker er det ikke altid nemt at gå ned til sin lokale købmand eller restaurant at bestille noget. Giv jer selv så meget plads som muligt, og forudbestil noget mad. Her er tapas fuldstændig fantastisk. Det er nemt at lave til lidt større selskaber. Det smager virkelig virkelig godt, og det er nemt at spise lige meget hvor man er. Mere perfekt kan det næsten ikke være. Tapas på stranden til frokost med pigerne.

Smørrebrød

Meget klassisk anlagt, men det virker altid. Smørrebrød kan komme i mange forskellige modeller. De helt billigt til de store og flotte. Men vigtigt af alt, så er det muligt at få catering af smørrebrød, hvilket også gør det nemt for selskabet. Desuden er det nemt at tage med på farten, og spise hvor man har lyst. Dette er ligeså et godt alternativ til frokost på stranden med pigerne. Vælg lige præcis de mader i ønsker, og den kvalitet som der er stemning for.

Burger

Det kan for nogle måske virke lidt for kedeligt, men burgere kan næsten alle lide. Og de kan fås i udgaver fra kylling til veggie. Snak med jeres lokale biks og find en løsning sammen, så står der 20 burgere klar til jer til frokost – lige til at tage under armen. En dag i sent vil glemme. Med god planlægning og god mad, så er stemningen altid i top.

2022-06-23T09:48:51+00:00

Share This Story, Choose Your Platform!