3 kreative hobbyer du kan lave ved siden af lektierne

Savner du noget kreativt, som du kan lave ved siden af dine lektier, når du ikke lige orker at læse mere i studiebøgerne eller at skrive flere opgaver?

 

Så har vi herunder samlet en række idéer til, hvad du kan gå i gang med at lave af kreative ting, som kan få din hjerne til at slappe af og tænke på noget andet end skolearbejde. Det er aldrig dårligt at have en kreativ hobby, du kan gå til, når du ikke lige gider at udregn procent eller at skrive fysikopgaver.

 

Har du i skolen brug for en god lommeregner, finder du en lommeregner gratis her.

Begynd at strikke

Først og fremmest kan det jo være en oplagt mulighed at gå i gang med at strikke. Det er meget nemt at lære, og du kan være hurtigt i gang. Du skal ikke bruge særlig meget udstyr, da du med lidt garn og et par strikkepinde egentlig er fint kørende.

 

Der er mange gode videoer på nettet, som kan hjælpe dig i gang med at strikke. Ellers har du sikkert en veninde, en mor eller mormor, som kan hjælpe dig godt på vej.

Lær at male

Hvis du bedre kan lide at male eller at tegne, kan du jo også gå i gang med at male som en hobby. Der er mange, der finder fred og ro i at stå foran et maleri i flere timer af gangen og bare lade sig inspirere af nuet.

 

Det kan dog koste lidt mere at komme i gang med sammenlignet med at strikke, men skal du bare male i ny og næ, når du ikke lige orker skolen mere, er det en udgift, der er til at overkomme. Så du skal ikke være bange for, at du køber dig fattig i maling lige foreløbig.

Lær at spille et instrument

Her til sidst kan det også være en oplagt mulighed for dig at lære at spille et instrument. Det kan også være en ganske kreativ proces, især når du får styr på tonearter og akkorder, så du selv kan gå i gang med at skrive musik.

 

Vil du gerne i gang med selv at skrive sange, kan det være oplagt at lære at spille guitar eller klaver, da det nok er de nemmeste instrumenter at bruge til at forme og skrive sange. Og du kan relativ billigt købe dig et lille keyboard eller en begynder guitar til at komme i gang med.

2021-06-17T09:35:00+00:00

Share This Story, Choose Your Platform!